[Opraveno] Kritická issue - Nefunguje odstránenie súkromných správ
Pravidla fóra
- Jedna záležitost = jedno téma!
- Příspěvky mimo téma (Off-topic) budou mazány.
- V tomto fóru je zakázáno dodatečně upravovat a mazat příspěvky. Proto dávejte pozor, co píšete!
- Molnija1985
- VIP člen
- Kontaktovat uživatele:
V prípade ak cez príslušný checkbox označím súkromné správy nezávisle od toho či sú to prijaté, odoslané správy a zvolím možnosť "Odstrániť označené" s následujúcim kliknutím na tlačidlo "Přejít" tak sa zobrazí hláška "Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste jej odeslat znovu." a správa sa nevymaže. Robí to dosť fatálny problém keď mám plnú schránku, nedokážem prijať alebo odoslať správy.
Zakladatel původního UVP, Čestný člen TOP GUN / Original UVP Founder, TOP GUN Honorary Member

- Bimbác
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
OPRAVENO
Jednalo se o známou chybu, která byla přislíbena k opravě v příští verzi. Naštěstí uvedli i změny kódu v příslušných souborech, takže jsem to opravil ručně
Jednalo se o známou chybu, která byla přislíbena k opravě v příští verzi. Naštěstí uvedli i změny kódu v příslušných souborech, takže jsem to opravil ručně

Naposledy oživil Bimbác v stř 26. úno 2020 19:09:11
Ti, kdož vědí, nemluví.
Velitel Společného Výcvikového Centra, Qualified Instructor - Naval Aviator, Qualified Instructor - Marine Pilot, Qualified Instructor - AWACS

Velitel Společného Výcvikového Centra, Qualified Instructor - Naval Aviator, Qualified Instructor - Marine Pilot, Qualified Instructor - AWACS