Oznámení o ukončení provozu

Vážení kolegové a příznivci UVP, toto diskusní fórum ukončí dne 31.12.2024 svůj provoz!

Není již možné registrovat nové uživatelské účty a fórum je přepnuto do režimu Jen pro čtení - čili už nelze vkládat nová témata ani příspěvky. V tomto režimu bude fórum fungovat až do konce tohoto roku (31.12.2024), poté dojde k jeho odstranění ze serveru a k vymazání databáze. Proto, pokud je na něm něco, co byste chtěli zachránit, máte do uvedeného data možnost si vše stáhnout. Přihlášení ke stávajícím uživatelským účtům funguje bez omezení až do dne ukončení provozu.

Zahájení kurzu TOP GUN 2020

Zde najdete novinky a zprávy z výcviku, o které se s vámi chceme podělit. Do této sekce mohou přispívat jen členové TOP GUN.
Uživatelský avatar
Bimbác
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 329
Registrován: sob 07. kvě 2016 18:54:42
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Zahájení kurzu TOP GUN 2020

Nový příspěvek od Bimbác »

Vážení kolegové,

letos v březnu bude otevřen nový kurz TOP GUN. Datum bude upřesněno. Létat budeme v pátky a soboty, pokud nebude jiný společný program, například společný výcvik AVS nebo kampaň.

Přihlásit se můžou jedině absolventi základního výcviku 1. Flight MB2, kteří předloží certifikát o splněné závěrečné zkoušce.

Na zahájení kurzu proběhne úvodní briefing na TS MB2, kde budou studenti seznámeni s průběhem kurzu, požadavky a systémem přezkoušení. Další informace jsou dostupné zde:

Informace o výcviku TOP GUN
Odznaky kvalifikace pilotů

Prosím zájemce, aby potvrdili svou závaznou přihlášku odesláním Soukromé zprávy mně nebo Paurovi, kde uvedou typ letounu, na kterém budou létat (F/A-18C cvičí @Bimbac, F-16C @PauraCZ) a zašlou kopii certifikátu o ukončení základního výcviku. Předpokladem je pochopitelně registrace na našem fóru - pokud ještě nejste zaregistrovaní. Do uživatelské skupiny TOP GUN vám udělíme přístup až po absolvování úvodního briefingu.

Upozorňuji, že existují tři způsoby, jakým lze kurz ukončit: buď jej úspěšně absolvujete, skončíte na vlastní žádost, nebo vás vyhodíme. Poslední uvedený případ nastane v momentě, kdy nebudete dlouhodobě plnit své povinnosti, nebo budete soustavně porušovat naše pravidla.

Všem studentům přeji hodně zdaru a pevné nervy, a instruktorům hlavně trpělivost! 8-)


EDIT: Začátek kurzu byl přesunut na březen. Omlouvám se, ale musím ještě dodělat zkoušky. :mrgreen:


Naposledy oživil Bimbác v ned 02. úno 2020 9:41:58
Ti, kdož vědí, nemluví.

Velitel Společného Výcvikového Centra, Qualified Instructor - Naval Aviator, Qualified Instructor - AWACS
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů