Sériové číslo

Vše, co se týká instalace, provozu a nastavení simulátoru DCS World.
Odpovědět
Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Sériové číslo

Příspěvek od pavel154 » pon 27. úno 2017 9:02:48

Ahoj, cca půl roku dozadu mi obě verze DCS 1.5.6 i 2 po spuštění a pokusu o přihlášení vyhodí hlášku "špatné seriové číslo........" na polet to nevadí, ale manager modulů je tím pádem nedostupný. Účet na ofic. stránkách DCS normálně funguje, nevíte někdo čím by to mohlo být?



Uživatelský avatar
Gimloo
VIP člen
VIP člen
Příspěvky: 102
Registrován: pon 09. kvě 2016 9:01:28
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Příspěvek od Gimloo » pon 27. úno 2017 18:49:22

Záleží u kterého modulu ti to ukazuje převážně je to Mig 21, ale je lepší když dojdeš na TS 3 http://www.mb2.cz/domains/MB2/index.php/teamspeak3
TOP GUN Honorary Member / Čestný člen TOP GUN a =MB2= SQN 1.Flight - Falcon Flight, Letec seržant
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Příspěvek od pavel154 » pon 27. úno 2017 21:12:04

Ne u jednotlivých modulů, ale v přípdě spuštění DCS na úvodní obrazovce, při pokusu o přihlášení. Mise, nastavení ...všechno jde, ale manager modulů nikoliv, protože nejsem přihlášen.

Uživatelský avatar
Bimbac
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 477
Registrován: sob 07. kvě 2016 18:54:42
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Příspěvek od Bimbac » pon 27. úno 2017 21:14:20

Jaké máš nainstalované moduly?
Ti, kdož vědí, nemluví.

Velitel Společného Výcvikového Centra, Instruktor TOP GUN, ATC/GCI Instruktor
Obrázek

Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Příspěvek od pavel154 » pon 27. úno 2017 21:45:59

Mi8, M2000C, L39, MiG21, FC3, UH1.

Uživatelský avatar
Bimbac
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 477
Registrován: sob 07. kvě 2016 18:54:42
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Příspěvek od Bimbac » úte 28. úno 2017 4:21:44

Jak píše Gimloo: Tohleto dělají některé moduly. Doporučuji se přihlásit na Teamspeak MB2, kluci ti určitě poradí. Ale ta 21čka je tím známá.
Ti, kdož vědí, nemluví.

Velitel Společného Výcvikového Centra, Instruktor TOP GUN, ATC/GCI Instruktor
Obrázek

Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Příspěvek od pavel154 » úte 28. úno 2017 6:28:26

o.k. Díky

Uživatelský avatar
Gimloo
VIP člen
VIP člen
Příspěvky: 102
Registrován: pon 09. kvě 2016 9:01:28
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Příspěvek od Gimloo » úte 28. úno 2017 11:59:17

Pravda Bimbac, je zapotřebí spolupráce druhé osoby. Mým odhadem je ta 21. Je totiž rozdíl v registrech kde se ukládají sériová čísla u ED je to v jednom ale u Leatherneck Simulations se to ukládá jinam a to dělá tento problém převážně po Updates. Jakmile se pokusíš dělat opravu bez pomoci pokud si neznalí s prací v registrech můžeš ztratit všechna data a pád svého PC. V tomto případě nepomůže ani přeinstalace Modulu protože je již registrován. Tak že doporučuji TS3 MB2.cz
TOP GUN Honorary Member / Čestný člen TOP GUN a =MB2= SQN 1.Flight - Falcon Flight, Letec seržant
Obrázek Obrázek

Odpovědět