Sériové číslo

Vše, co se týká instalace, provozu a nastavení simulátoru DCS World.
Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Sériové číslo

Nový příspěvek od pavel154 »

Ahoj, cca půl roku dozadu mi obě verze DCS 1.5.6 i 2 po spuštění a pokusu o přihlášení vyhodí hlášku "špatné seriové číslo........" na polet to nevadí, ale manager modulů je tím pádem nedostupný. Účet na ofic. stránkách DCS normálně funguje, nevíte někdo čím by to mohlo být?


Uživatelský avatar
Gimloo
VIP člen
VIP člen
Příspěvky: 105
Registrován: pon 09. kvě 2016 9:01:28
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od Gimloo »

Záleží u kterého modulu ti to ukazuje převážně je to Mig 21, ale je lepší když dojdeš na TS 3 http://www.mb2.cz/domains/MB2/index.php/teamspeak3
TOP GUN Honorary Member / Čestný člen TOP GUN a =MB2= SQN 1.Flight - Falcon Flight, Letec seržant
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od pavel154 »

Ne u jednotlivých modulů, ale v přípdě spuštění DCS na úvodní obrazovce, při pokusu o přihlášení. Mise, nastavení ...všechno jde, ale manager modulů nikoliv, protože nejsem přihlášen.
Uživatelský avatar
Bimbac
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 417
Registrován: sob 07. kvě 2016 18:54:42
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od Bimbac »

Jaké máš nainstalované moduly?
Ti, kdož vědí, nemluví.

Velitel Společného Výcvikového Centra, Instruktor TOP GUN, ATC/GCI Instruktor
Obrázek
Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od pavel154 »

Mi8, M2000C, L39, MiG21, FC3, UH1.
Uživatelský avatar
Bimbac
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 417
Registrován: sob 07. kvě 2016 18:54:42
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od Bimbac »

Jak píše Gimloo: Tohleto dělají některé moduly. Doporučuji se přihlásit na Teamspeak MB2, kluci ti určitě poradí. Ale ta 21čka je tím známá.
Ti, kdož vědí, nemluví.

Velitel Společného Výcvikového Centra, Instruktor TOP GUN, ATC/GCI Instruktor
Obrázek
Uživatelský avatar
pavel154
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 22
Registrován: stř 11. kvě 2016 16:45:50

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od pavel154 »

o.k. Díky
Uživatelský avatar
Gimloo
VIP člen
VIP člen
Příspěvky: 105
Registrován: pon 09. kvě 2016 9:01:28
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Sériové číslo

Nový příspěvek od Gimloo »

Pravda Bimbac, je zapotřebí spolupráce druhé osoby. Mým odhadem je ta 21. Je totiž rozdíl v registrech kde se ukládají sériová čísla u ED je to v jednom ale u Leatherneck Simulations se to ukládá jinam a to dělá tento problém převážně po Updates. Jakmile se pokusíš dělat opravu bez pomoci pokud si neznalí s prací v registrech můžeš ztratit všechna data a pád svého PC. V tomto případě nepomůže ani přeinstalace Modulu protože je již registrován. Tak že doporučuji TS3 MB2.cz
TOP GUN Honorary Member / Čestný člen TOP GUN a =MB2= SQN 1.Flight - Falcon Flight, Letec seržant
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host